ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 21:04

Η επιχείρηση «Γ. Παδουβάς», εξοπλισμένη με δύο μηχανήματα MEYCO εκτοξευόμενου σκυροδέματος (gunite) ξηρού τύπου, έχει να επιδείξει έργα μεγάλης σπουδαιότητας στον τομέα αυτό, χαρακτηριστικό δείγμα  των οποίων περιγράφεται παρακάτω.

Μεγάλο τμήμα των ενισχύσεων αποτελεί το αντικείμενο των ελασμάτων κάθε είδους, (μεταλλικά ελάσματα, ανθρακοελάσματα), ανθρακονημάτων, τσιμεντενέσεων και ρητινενέσεων, με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την σωστή προετοιμασία των επιφανειών με μηχανήματα υδροβολής και αμμοβολής και την διεκπεραίωση των έργων με μηχανήματα τσιμεντενέσεων και ρητινενέσεων.

Σημαντική θέση στις δραστηριότητες της επιχείρησης κατέχει και η αδιατάρακτη κοπή. Με τεχνικό εξοπλισμό (δύο υδραυλικούς θρυμματιστές, δύο μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής WALL SHAW, δύο διατρητικές μηχανές (καροτιέρες), συρματοκοπή, αρμοκόφτη, βενζινοκίνητο μηχάνημα αδιατάρακτης κοπής  χειρός (PARTNER) και βενζινοκίνητο κόπτη σκυροδέματος (QUICKIE)) που καλύπτει κάθε επαγγελματική απαίτηση είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ανά πάσα στιγμή στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 19:03 )